De Klussenier Erwin Stinissen
De Klussenier Erwin Stinissen

De Els 105
6942 TJ Didam

Dien uw offerte-aanvraag in   

0316 84 20 19
06 5732 5749
e.stinissen@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 09221907

Even voorstellen

Mijn naam is Erwin Stinissen, geboren en getogen in Didam en dus een echte Diemse. Ik ben getrouwd met Nathalie en heb een zoontje en dochtertje. Voor het gebied tussen Arnhem, Doesburg en Doetinchem ben ik beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in en rond uw woning of bedrijf.

Na de LTS timmeren heb ik de primaire en gezelopleiding timmeren gevolgd en ben ik aan het werk gegaan in de bouw. Naast mijn werk was ik eigenlijk altijd aan het klussen. Bekenden wisten mij regelmatig te vinden voor allerlei verbouwingen. Met ruim 25 jaar ervaring in de bouw, waaronder een aantal jaren voor een landelijke onderhoudsdienst, kunt u gerust elke opdracht, groot of klein aan mij overlaten.

U kunt bij mij terecht voor o.a. de plaatsing van een nieuwe keuken, badkamer of toilet. Een aantal andere specialiteiten zijn het fijne timmerwerk, restauratie, herstelwerk, maar ook het realiseren van een grote nieuwe aan- of uitbouw of complete zolderverbouwing. Bij SIGMA Coatings heb ik training gehad in het werken met professionele schilderproducten. Met dit SIGMA certificaat op zak kan ik u ook voor wat betreft schilderwerk vakkundig van dienst zijn.

Ik werk voor zowel bedrijven als voor particulieren. Aannemers, woningcorporaties en ook scholen kunnen ook een beroep op mij doen. Voor Verenigingen van Eigenaren bied ik de ideale oplossing voor het klein onderhoud van hun woongebouwen.

Bij iedere opdracht ga ik met u om tafel om uw wensen door te spreken en om te bekijken wat de mogelijkheden zijn in uw situatie. Ik verzorg uw opdracht vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Ik verzorg het materiaal en eventueel de inhuur van derden en u ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden. 

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...